Doorgaan naar hoofdcontent

3 redenen waarom een witte loper niet mag ontbreken op een bruiloft

Een bruiloft moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Weddingplanners zijn dan ook vaak tot in de puntjes bezig met het plannen van de 'perfecte' bruiloft. En vaak zijn deze planners na al dat breinbruisen dan toch nog een belangrijk, of dan wel niet het belangrijkste, punt vergeten: de witte loper.

Het is immers toch vaak de witte loper waar de mooiste trouwfoto's op gemaakt worden. Met een witte loper als decoratiemateriaal maak je toch het feestje specialer.

Wanneer jij er nog niet helemaal uit bent waarom je een witte loper moet hebben op elke trouwpartij, geef ik je hier 3 redenen voor.

Witte loper voor een bruiloft
Witte loper voor een bruiloft

Noodzaak witte loper ;)

  1. Een gewenste entree voor het bruidspaar
  2. Het perfecte trouwplaatje
  3. De juiste locatie voor de gasten

1. Een gewenste entree voor het bruidspaar

Een entree die past bij de gelegenheid is erg belangrijk. Wanneer er een witte loper ligt uitgerold voor het bruidspaar kunnen zij genieten van een prachtig, aangekleed ontvangst. Maar ook een welkom ontvangst, het is direct duidelijk waar ze heen moeten lopen, om vervolgens ... even lachen, klik!

2. Het perfecte trouwplaatje

Op de foto gezet te worden. Dit moet het perfecte trouwplaatje worden. Over een paar jaar wil je er weer eens terugkijken naar de prachtige trouwdag. Dan pak je het fotoboek erbij en kijk je terug naar de entree op de witte loper. Misschien ook gedecoreerd met afzetpaaltjes en een stralend wit afzetkoord op de witte loper. Misschien hangen jullie, als bruidspaar, de trouwfoto wel aan de muur of lijsten jullie de foto in. Dan moet deze natuurlijk perfect zijn, en hiervoor mag een witte loper niet ontbreken. Je zou er spijt van krijgen, wanneer de witte loper ontbrak.

3. De juiste locatie voor de gasten

Voor de gasten is het ook belangrijk dat er een witte loper op locatie ligt. De gasten willen de entree van het bruidspaar richting de feestlocatie natuurlijk niet missen. De feestgangers staan met hun telefoons in de lucht om ook een fotootje mee te pikken van het kersvers getrouwde stel. Wanneer ze bij de verkeerde ingang staan, of de locatie niet konden vinden, zou dat toch jammer zijn. Een witte loper maakt direct duidelijk waar het feest plaatsvindt en brengt de feestelijke stemming er gelijk in.

Na de entree en de foto op de witte loper kan het feest van start gaan. Proost op een gezellige avond!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Welkom op ons blog

Wij zijn Blueflower en een groothandel in horeca artikelen en we gaan een blog schrijven over onze producten. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld: lopers, afzetpaaltjes, deurmatten, duct tape en bedankjes. We informeren jullie over deze producten, door middel van de laatste nieuwtjes mee te delen op dit blog en jullie onze productinformatie te delen. Als u geïnteresseerd bent in deurmatten, afzetpaaltjes of lopers dan is dit zeker een blog voor u. Mvg team Blueflower

Welke loper moet ik kopen voor welk evenement?

Als u een evenement of feest heeft of geeft trekt u met deze feestlopers gegarandeerd de aandacht die u verdiend. Bij het organiseren van een opening, babyshower of zelfs een bruiloft is het vanzelfsprekend dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Deze dag moet wellicht de mooiste dag van uw leven worden. Daarom mag een loper niet ontbreken. Als u bijvoorbeeld de nadruk wilt leggen op luxe, raden wij een rode loper aan. Maar als u een kindje krijgt, is een roze of blauwe babyloper wel zeer toepasselijk. Een rode loper voor een luxe uitstraling aan uw opening We kennen ze allemaal wel, die rode lopers op van die grote evenementen of van een zeer chique gala. Op zo een evenement hoeven we niet meer uit te leggen waarom deze rode loper aanwezig is, want deze heeft in de loop van de tijd zijn sporen al verdiend. Daarnaast straalt de rode kleur niet alleen romantiek uit, want in combinatie met een loper geeft dit direct een chique en luxe uitstraling. Een loper in de kleur rood

Drooploopmat of Schoonloopmat?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een Droogloopmat en een Schoonloopmat? De vraag is me al vaak gesteld. Beide zijn deurmatten, maar ze hebben elk een ander doel. Deurmat voor buiten Laten we buiten de deur beginnen. Met de deurmat voor buiten dus, ofwel de Schoonloopmat. Een Schoonloopmat wordt buiten gelegd en de functie van deze mat is zoals zijn naam al zegt, schoon lopen. Om deze functie te vervullen heeft deze deurmat een schrappende werking, om zo het vuil van schoeisel af te schrapen. Daarnaast ligt de mat buiten en zal deze dus ook behoorlijk vocht te verwerken krijgen. Om te voorkomen dat de mat doorweekt blijft hebben de Schoonloopmatten vaak uitstekende vochtafvoer eigenschappen. Deurmat voor binnen Dan naar binnen... naar de deurmat voor binnen, de Droogloopmat. De Droogloopmat heeft als functie om zoals ook deze naam al zegt, droog te lopen. En om deze functie te vervullen heeft deze mat uitstekende vocht absorberende eigenschappen. Vaak is deze mat d