Doorgaan naar hoofdcontent

3 redenen waarom een witte loper niet mag ontbreken op een bruiloft

Een bruiloft moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Weddingplanners zijn dan ook vaak tot in de puntjes bezig met het plannen van de 'perfecte' bruiloft. En vaak zijn deze planners na al dat breinbruisen dan toch nog een belangrijk, of dan wel niet het belangrijkste, punt vergeten: de witte loper.

Het is immers toch vaak de witte loper waar de mooiste trouwfoto's op gemaakt worden. Met een witte loper als decoratiemateriaal maak je toch het feestje specialer.

Wanneer jij er nog niet helemaal uit bent waarom je een witte loper moet hebben op elke trouwpartij, geef ik je hier 3 redenen voor.

Witte loper voor een bruiloft
Witte loper voor een bruiloft

Noodzaak witte loper ;)

  1. Een gewenste entree voor het bruidspaar
  2. Het perfecte trouwplaatje
  3. De juiste locatie voor de gasten

1. Een gewenste entree voor het bruidspaar

Een entree die past bij de gelegenheid is erg belangrijk. Wanneer er een witte loper ligt uitgerold voor het bruidspaar kunnen zij genieten van een prachtig, aangekleed ontvangst. Maar ook een welkom ontvangst, het is direct duidelijk waar ze heen moeten lopen, om vervolgens ... even lachen, klik!

2. Het perfecte trouwplaatje

Op de foto gezet te worden. Dit moet het perfecte trouwplaatje worden. Over een paar jaar wil je er weer eens terugkijken naar de prachtige trouwdag. Dan pak je het fotoboek erbij en kijk je terug naar de entree op de witte loper. Misschien ook gedecoreerd met afzetpaaltjes en een stralend wit afzetkoord op de witte loper. Misschien hangen jullie, als bruidspaar, de trouwfoto wel aan de muur of lijsten jullie de foto in. Dan moet deze natuurlijk perfect zijn, en hiervoor mag een witte loper niet ontbreken. Je zou er spijt van krijgen, wanneer de witte loper ontbrak.

3. De juiste locatie voor de gasten

Voor de gasten is het ook belangrijk dat er een witte loper op locatie ligt. De gasten willen de entree van het bruidspaar richting de feestlocatie natuurlijk niet missen. De feestgangers staan met hun telefoons in de lucht om ook een fotootje mee te pikken van het kersvers getrouwde stel. Wanneer ze bij de verkeerde ingang staan, of de locatie niet konden vinden, zou dat toch jammer zijn. Een witte loper maakt direct duidelijk waar het feest plaatsvindt en brengt de feestelijke stemming er gelijk in.

Na de entree en de foto op de witte loper kan het feest van start gaan. Proost op een gezellige avond!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Welkom op ons blog

Wij zijn Blueflower en een groothandel in horeca artikelen en we gaan een blog schrijven over onze producten. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld: lopers, afzetpaaltjes, deurmatten, duct tape en bedankjes. We informeren jullie over deze producten, door middel van de laatste nieuwtjes mee te delen op dit blog en jullie onze productinformatie te delen. Als u geïnteresseerd bent in deurmatten, afzetpaaltjes of lopers dan is dit zeker een blog voor u. Mvg team Blueflower

Een deurmat kopen? Hier moet u op letten!

Bij het kopen van een deurmat dient u op een aantal punten te letten en deze gaan wij bespreken in dit artikel. Een aantal punten waar wij aan denken zijn bijvoorbeeld: is deze loper van goede kwaliteit en is de verhouding tussen de prijs en kwaliteit goed? Is deze deurmat geschikt voor buiten en kan deze deurmat ook buiten gelegd worden? Goed om te weten Allereerst is het belangrijk om te kijken of deze deurmat geschikt is voor binnen of buitengebruik. Een deurmat voor binnen kunt u natuurlijk niet buiten leggen, want dan zal deze maar even meegaan. Of als u een paarse deurmat naast een oranje behang, dan zal dit er natuurlijk niet uitzien. Daarom is het aanbod van deurmat op onze site hard aan het toenemen, waardoor we u de keuze uit meerdere kleuren en afmetingen geven. Deurmat voor buiten Bij een deurmat voor buiten heeft u de keuze uit twee deurmatten: de spaghettimatten en de schoonloopmatten. Om te beginnen bij de spaghettimatten. De spaghettimatten zijn van zeer go