Doorgaan naar hoofdcontent

Welke loper moet ik kopen voor welk evenement?Als u een evenement of feest heeft of geeft trekt u met deze feestlopers gegarandeerd de aandacht die u verdiend. Bij het organiseren van een opening, babyshower of zelfs een bruiloft is het vanzelfsprekend dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Deze dag moet wellicht de mooiste dag van uw leven worden. Daarom mag een loper niet ontbreken. Als u bijvoorbeeld de nadruk wilt leggen op luxe, raden wij een rode loper aan. Maar als u een kindje krijgt, is een roze of blauwe babyloper wel zeer toepasselijk.

Een rode loper voor een luxe uitstraling aan uw opening

We kennen ze allemaal wel, die rode lopers op van die grote evenementen of van een zeer chique gala. Op zo een evenement hoeven we niet meer uit te leggen waarom deze rode loper aanwezig is, want deze heeft in de loop van de tijd zijn sporen al verdiend. Daarnaast straalt de rode kleur niet alleen romantiek uit, want in combinatie met een loper geeft dit direct een chique en luxe uitstraling. Een loper in de kleur rood hoeft niet alleen gebruikt te worden voor officiƫle evenementen, want een loper doet het ook heel goed op een gala of een opening van een bedrijf. Met een rode loper zorg je er gelijk voor dat uw gasten direct een goed gevoel hebben bij uw bedrijf en dit laat direct zien wat uw bedrijf uit straalt.

Een witte trouwloper mag niet ontbreken

Jouw trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden. Op uw bruiloft mag de witte loper dan ook zeker niet ontbreken. Hoe een pracht plaatje zou dan zijn op de rode loper, op de perfecte locatie met de perfecte outfit? Overal wordt aan gedacht. Uw gasten zullen uw trouwdag nooit vergeten en op deze manier wordt iedere trouwdag uniek.

Maak uw babyshower feestelijk met een babyloper

Een pasgeboren baby is eigenlijk al een feest van zichzelf. Als u dan op zoek bent naar een loper voor uw baby, denk dan eens aan een blauwe of roze loper. Dit zal zorgen voor een feestelijke sfeer en dat is uiteindelijk de bedoeling. Met een babyloper kunt u zich geen betere start wensen!

Een feestloper voor binnen en buiten

Als u een groot feest geeft is een bredere loper natuurlijk wel makkelijk. De extra bede loper is dan ook te verkrijgen. Daarnaast raden we u de luxe lopers aan, omdat deze van hogere kwaliteit zijn en waarschijnlijk ook langer meegaan. Deze zijn duurder dan de naaldvilt lopers, maar als er hakken over de loper zullen gaan is de luxe loper veel beter geschikt.

Galalopers

Ook voor specialere lopers kunt u bij ons terecht. Wij verkopen ook lopers met een touch of gold, zoals de witte loper met gouden glitters. Of de gouden loper met gouden glitters. Deze zorgen er optimaal voor dat u zich een ster voelt.

Populaire posts van deze blog

Welkom op ons blog

Wij zijn Blueflower en een groothandel in horeca artikelen en we gaan een blog schrijven over onze producten. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld: lopers, afzetpaaltjes, deurmatten, duct tape en bedankjes. We informeren jullie over deze producten, door middel van de laatste nieuwtjes mee te delen op dit blog en jullie onze productinformatie te delen. Als u geĆÆnteresseerd bent in deurmatten, afzetpaaltjes of lopers dan is dit zeker een blog voor u. Mvg team Blueflower

3 redenen waarom een witte loper niet mag ontbreken op een bruiloft

Een bruiloft moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Weddingplanners zijn dan ook vaak tot in de puntjes bezig met het plannen van de 'perfecte' bruiloft. En vaak zijn deze planners na al dat breinbruisen dan toch nog een belangrijk, of dan wel niet het belangrijkste, punt vergeten: de witte loper. Het is immers toch vaak de witte loper waar de mooiste trouwfoto's op gemaakt worden. Met een witte loper als decoratiemateriaal maak je toch het feestje specialer. Wanneer jij er nog niet helemaal uit bent waarom je een witte loper moet hebben op elke trouwpartij, geef ik je hier 3 redenen voor. Witte loper voor een bruiloft Noodzaak witte loper ;) Een gewenste entree voor het bruidspaar Het perfecte trouwplaatje De juiste locatie voor de gasten 1. Een gewenste entree voor het bruidspaar Een entree die past bij de gelegenheid is erg belangrijk. Wanneer er een witte loper ligt uitgerold voor het bruidspaar kunnen zij genieten van een prachtig, aangekleed ontvangst. Maar ook een wel

Drooploopmat of Schoonloopmat?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een Droogloopmat en een Schoonloopmat? De vraag is me al vaak gesteld. Beide zijn deurmatten, maar ze hebben elk een ander doel. Deurmat voor buiten Laten we buiten de deur beginnen. Met de deurmat voor buiten dus, ofwel de Schoonloopmat. Een Schoonloopmat wordt buiten gelegd en de functie van deze mat is zoals zijn naam al zegt, schoon lopen. Om deze functie te vervullen heeft deze deurmat een schrappende werking, om zo het vuil van schoeisel af te schrapen. Daarnaast ligt de mat buiten en zal deze dus ook behoorlijk vocht te verwerken krijgen. Om te voorkomen dat de mat doorweekt blijft hebben de Schoonloopmatten vaak uitstekende vochtafvoer eigenschappen. Deurmat voor binnen Dan naar binnen... naar de deurmat voor binnen, de Droogloopmat. De Droogloopmat heeft als functie om zoals ook deze naam al zegt, droog te lopen. En om deze functie te vervullen heeft deze mat uitstekende vocht absorberende eigenschappen. Vaak is deze mat d