Doorgaan naar hoofdcontent

Een deurmat kopen? Hier moet u op letten!


Bij het kopen van een deurmat dient u op een aantal punten te letten en deze gaan wij bespreken in dit artikel. Een aantal punten waar wij aan denken zijn bijvoorbeeld: is deze loper van goede kwaliteit en is de verhouding tussen de prijs en kwaliteit goed? Is deze deurmat geschikt voor buiten en kan deze deurmat ook buiten gelegd worden?

Goed om te weten

Allereerst is het belangrijk om te kijken of deze deurmat geschikt is voor binnen of buitengebruik. Een deurmat voor binnen kunt u natuurlijk niet buiten leggen, want dan zal deze maar even meegaan. Of als u een paarse deurmat naast een oranje behang, dan zal dit er natuurlijk niet uitzien. Daarom is het aanbod van deurmat op onze site hard aan het toenemen, waardoor we u de keuze uit meerdere kleuren en afmetingen geven.

Deurmat voor buiten

Bij een deurmat voor buiten heeft u de keuze uit twee deurmatten: de spaghettimatten en de schoonloopmatten. Om te beginnen bij de spaghettimatten. De spaghettimatten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een schrapende werking, waardoor het grofvuil buiten huis blijft en dit voor de juiste hygiëne zorgt binnen uw huis. De spaghettimatten laten water zeer goed door, zodat er geen water achter zal blijven in de mat. Dit zorgt ervoor dat de mat niet zal gaan schimmelen en in de juiste, oorspronkelijke staat blijft. Naast de spaghettimat verkopen wij de traditionele schoonloopmat. De naam verklapt de werking van de mat eigenlijk al. De mat zorgt ervoor dat u met schone voeten het huis betreedt en dit doen de matten door hun stevige, lange haren. De matten zijn zeer stevig, maar hebben een fijne structuur. De matten worden vaak gebruikt voor zwembaden, sauna's en sportzalen, omdat het geen pijn doet om hier met blote voeten over te lopen.

Deurmat voor binnen

Bij een deurmat voor binnen komt u gelijk terecht bij de droogloopmatten. De droogloopmatten hebben een zeer sterk absorberend vermogen en zorgen ervoor dat uw voeten droog worden en het vuil achter blijft in de deurmat. De mat zelf is eenvoudig te wassen. Daarnaast hebben deze matten een hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze matten bij intensief gebruik of niet, lang mee zullen gaan. Daarnaast geven deze matten een luxe uitstraling en draagt dit bij aan een stijlvol huis.

Stijl en efficiëntie

Met een deurmat kunt u ervoor zorgen dat stijl en efficiëntie hand in hand gaan. Met een deurmat houdt u uw huis schoon, maar geeft dit ook gelijk een andere sfeer aan uw huis. U moet dan natuurlijk wel de kleur deurmat kiezen die bij uw interieur past.

Welke deurmat bij welke gelegenheid

Als u een deurmat wilt kopen, om deze een paar keer per jaar te gebruiken, bijvoorbeeld voor speciale evenementen, dan raden wij u de droogloopmatten aan. Droogloopmatten zien er het mooist en strakst uit, met de rubberen randen aan alle zeiden van de deurmat. De spaghettimatten zijn het best geschikt voor buitengebruik, om deze bij zwaardere weersomstandigheden buiten te laten liggen.

Deurmatten op maat

Alle deurmatten die we verkopen zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen. Daarnaast verkopen we ook vaak deurmatten op maat. De deurmatten snijden we gratis voor u op maat en leveren wij op rol bij u thuis. De afmetingen van onze deurmatten zijn te vinden op onze site.

Tot slot hopen wij jullie genoeg geïnformeerd te hebben over de deurmatten en hopen wij jullie vaker te zien op ons blog.

Populaire posts van deze blog

Welkom op ons blog

Wij zijn Blueflower en een groothandel in horeca artikelen en we gaan een blog schrijven over onze producten. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld: lopers, afzetpaaltjes, deurmatten, duct tape en bedankjes. We informeren jullie over deze producten, door middel van de laatste nieuwtjes mee te delen op dit blog en jullie onze productinformatie te delen. Als u geïnteresseerd bent in deurmatten, afzetpaaltjes of lopers dan is dit zeker een blog voor u. Mvg team Blueflower

Welke loper moet ik kopen voor welk evenement?

Als u een evenement of feest heeft of geeft trekt u met deze feestlopers gegarandeerd de aandacht die u verdiend. Bij het organiseren van een opening, babyshower of zelfs een bruiloft is het vanzelfsprekend dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Deze dag moet wellicht de mooiste dag van uw leven worden. Daarom mag een loper niet ontbreken. Als u bijvoorbeeld de nadruk wilt leggen op luxe, raden wij een rode loper aan. Maar als u een kindje krijgt, is een roze of blauwe babyloper wel zeer toepasselijk. Een rode loper voor een luxe uitstraling aan uw opening We kennen ze allemaal wel, die rode lopers op van die grote evenementen of van een zeer chique gala. Op zo een evenement hoeven we niet meer uit te leggen waarom deze rode loper aanwezig is, want deze heeft in de loop van de tijd zijn sporen al verdiend. Daarnaast straalt de rode kleur niet alleen romantiek uit, want in combinatie met een loper geeft dit direct een chique en luxe uitstraling. Een loper in de kleur rood

Drooploopmat of Schoonloopmat?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een Droogloopmat en een Schoonloopmat? De vraag is me al vaak gesteld. Beide zijn deurmatten, maar ze hebben elk een ander doel. Deurmat voor buiten Laten we buiten de deur beginnen. Met de deurmat voor buiten dus, ofwel de Schoonloopmat. Een Schoonloopmat wordt buiten gelegd en de functie van deze mat is zoals zijn naam al zegt, schoon lopen. Om deze functie te vervullen heeft deze deurmat een schrappende werking, om zo het vuil van schoeisel af te schrapen. Daarnaast ligt de mat buiten en zal deze dus ook behoorlijk vocht te verwerken krijgen. Om te voorkomen dat de mat doorweekt blijft hebben de Schoonloopmatten vaak uitstekende vochtafvoer eigenschappen. Deurmat voor binnen Dan naar binnen... naar de deurmat voor binnen, de Droogloopmat. De Droogloopmat heeft als functie om zoals ook deze naam al zegt, droog te lopen. En om deze functie te vervullen heeft deze mat uitstekende vocht absorberende eigenschappen. Vaak is deze mat d