Doorgaan naar hoofdcontent

Een deurmat kopen? Hier moet u op letten!


Bij het kopen van een deurmat dient u op een aantal punten te letten en deze gaan wij bespreken in dit artikel. Een aantal punten waar wij aan denken zijn bijvoorbeeld: is deze loper van goede kwaliteit en is de verhouding tussen de prijs en kwaliteit goed? Is deze deurmat geschikt voor buiten en kan deze deurmat ook buiten gelegd worden?

Goed om te weten

Allereerst is het belangrijk om te kijken of deze deurmat geschikt is voor binnen of buitengebruik. Een deurmat voor binnen kunt u natuurlijk niet buiten leggen, want dan zal deze maar even meegaan. Of als u een paarse deurmat naast een oranje behang, dan zal dit er natuurlijk niet uitzien. Daarom is het aanbod van deurmat op onze site hard aan het toenemen, waardoor we u de keuze uit meerdere kleuren en afmetingen geven.

Deurmat voor buiten

Bij een deurmat voor buiten heeft u de keuze uit twee deurmatten: de spaghettimatten en de schoonloopmatten. Om te beginnen bij de spaghettimatten. De spaghettimatten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een schrapende werking, waardoor het grofvuil buiten huis blijft en dit voor de juiste hygiëne zorgt binnen uw huis. De spaghettimatten laten water zeer goed door, zodat er geen water achter zal blijven in de mat. Dit zorgt ervoor dat de mat niet zal gaan schimmelen en in de juiste, oorspronkelijke staat blijft. Naast de spaghettimat verkopen wij de traditionele schoonloopmat. De naam verklapt de werking van de mat eigenlijk al. De mat zorgt ervoor dat u met schone voeten het huis betreedt en dit doen de matten door hun stevige, lange haren. De matten zijn zeer stevig, maar hebben een fijne structuur. De matten worden vaak gebruikt voor zwembaden, sauna's en sportzalen, omdat het geen pijn doet om hier met blote voeten over te lopen.

Deurmat voor binnen

Bij een deurmat voor binnen komt u gelijk terecht bij de droogloopmatten. De droogloopmatten hebben een zeer sterk absorberend vermogen en zorgen ervoor dat uw voeten droog worden en het vuil achter blijft in de deurmat. De mat zelf is eenvoudig te wassen. Daarnaast hebben deze matten een hoogwaardige kwaliteit, waardoor deze matten bij intensief gebruik of niet, lang mee zullen gaan. Daarnaast geven deze matten een luxe uitstraling en draagt dit bij aan een stijlvol huis.

Stijl en efficiëntie

Met een deurmat kunt u ervoor zorgen dat stijl en efficiëntie hand in hand gaan. Met een deurmat houdt u uw huis schoon, maar geeft dit ook gelijk een andere sfeer aan uw huis. U moet dan natuurlijk wel de kleur deurmat kiezen die bij uw interieur past.

Welke deurmat bij welke gelegenheid

Als u een deurmat wilt kopen, om deze een paar keer per jaar te gebruiken, bijvoorbeeld voor speciale evenementen, dan raden wij u de droogloopmatten aan. Droogloopmatten zien er het mooist en strakst uit, met de rubberen randen aan alle zeiden van de deurmat. De spaghettimatten zijn het best geschikt voor buitengebruik, om deze bij zwaardere weersomstandigheden buiten te laten liggen.

Deurmatten op maat

Alle deurmatten die we verkopen zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen. Daarnaast verkopen we ook vaak deurmatten op maat. De deurmatten snijden we gratis voor u op maat en leveren wij op rol bij u thuis. De afmetingen van onze deurmatten zijn te vinden op onze site.

Tot slot hopen wij jullie genoeg geïnformeerd te hebben over de deurmatten en hopen wij jullie vaker te zien op ons blog.

Populaire posts van deze blog

3 redenen waarom een witte loper niet mag ontbreken op een bruiloft

Een bruiloft moet natuurlijk tiptop in orde zijn. Weddingplanners zijn dan ook vaak tot in de puntjes bezig met het plannen van de 'perfecte' bruiloft. En vaak zijn deze planners na al dat breinbruisen dan toch nog een belangrijk, of dan wel niet het belangrijkste, punt vergeten: de witte loper. Het is immers toch vaak de witte loper waar de mooiste trouwfoto's op gemaakt worden. Met een witte loper als decoratiemateriaal maak je toch het feestje specialer. Wanneer jij er nog niet helemaal uit bent waarom je een witte loper moet hebben op elke trouwpartij, geef ik je hier 3 redenen voor. Witte loper voor een bruiloft Noodzaak witte loper ;) Een gewenste entree voor het bruidspaar Het perfecte trouwplaatje De juiste locatie voor de gasten 1. Een gewenste entree voor het bruidspaar Een entree die past bij de gelegenheid is erg belangrijk. Wanneer er een witte loper ligt uitgerold voor het bruidspaar kunnen zij genieten van een prachtig, aangekleed ontvangst. Maar ook een wel

Welkom op ons blog

Wij zijn Blueflower en een groothandel in horeca artikelen en we gaan een blog schrijven over onze producten. Producten die we verkopen zijn bijvoorbeeld: lopers, afzetpaaltjes, deurmatten, duct tape en bedankjes. We informeren jullie over deze producten, door middel van de laatste nieuwtjes mee te delen op dit blog en jullie onze productinformatie te delen. Als u geïnteresseerd bent in deurmatten, afzetpaaltjes of lopers dan is dit zeker een blog voor u. Mvg team Blueflower